Nordic Innovation Fair: alt nuv?rend speed dating-messe fortil nordiske forskere og internationale investorer plu virksomheder

Nordic Innovation Fair: alt nuv?rend speed dating-messe fortil nordiske forskere og internationale investorer plu virksomheder

Kontakter

Ved hj?lp af begyndels i 2021 vil Nordic nyskabels sportsli fremvise de seneste plu s?dvanligvis lovende nordiske forskningsprojekter, som har kommercielt potentiale. Ambitionen er at gore Nordic nyskabels Fair indtil den foretrukne mode- plu marke pa tv?rs af sted v?rdik?den for innovation plu investering. Nordic Innovation sportsli d?kker l?g naturvidenskabsomradet, herunder life science, b?redygtighed, artificie intelligens plu robotik. Malet er at befordre iv?rks?tteri og innovation i verdensklasse.

De nordiske universiteters videnskabelige artikler rangerer hojt internationalt. Alligevel er der folgelig et stort potentialite i at handle forskningsbaserede opfindelser i ma tidlige faser oven i kobet produkter plu serviceydelser, der kan dukke op samfundet indtil n?ringsv?rd. Foran at realisere potentialet sigter Nordic nyskabels sportsli under at findes stedet, hvor forskere, iv?rks?ttere, investorer plu fabriksvirksomhed kan modes.

”Med Nordic Inlet udstillingsvindue, der kan fore vise investorer fra ind- og verde, hvilken de danske plu ovrige nordiske forskningsmiljoer har at tilbyde. Udgangspunktet er universiteternes glimrende alderdoms forskning plu stottestruktur. Dette er aldeles indbydels i tilgif hj?lpes ad og indtil at bruge formaliseret matchmaking i tilgif at accelerere de innovative ideer,” siger d?len E. Frandsen, bataljonschef sikken gennemgang & Innovation befrielsesorganisation pa nippet til Syddansk akademi (SDU) og akademimedlem af sted InnoTech-gruppen, arbejdsgruppen foran nyskabels og teknologioverforsel pa nippet til Danske Universiteter, som star ende Nordic Innovation sportsli – alt udvidelse af sted den succesrige Danish IP sportsli.

Enestaende matchmaking I dag er der kun et begr?nset ansogertal matchmaking-messer i nor, der d?kker bade life science, b?redygtighed, falsk intelligens, digitalisering, robotik plu besl?gtede omrader. Dette er baggrunden fortil Nordic nyskabels sportsli, der vil r?kke enestaende muligheder pa nippet til at aggregere alle interessenter inden fo lig bor innovations-okosystemet. Den brede geografiske og videnskabelige tilgang vil godt nok tr?kke til industrien plu internationale investorer, der kan fa krammet pa et forstehandsindtryk bor den nyeste forskning og personerne agterparti den.

Nordic nyskabels Fair: aldeles ny speed dating-messe sikken nordiske forskere og internationale investorer plu virksomheder

”I lobet af det seneste decennium har vi her i nor set et livligt iv?rks?ttermiljo vokse he. Alligevel det er tidskr?vende fortil investorer at opsoge udviklingsmuligheder og projekter pa lig af sted havn plu universiteter. Den koordination, som Nordic nyskabels sportsli tilbyder, vil derfor r?kke investorer plads indtil en temmelig sto koncentration af sted mulige projekter, og i sidste ende skabe det lettere foran dem at investere i de rigtige,” siger Walter Stockinger, Managing Partner hos Hadean Ventures, da driftsbestyrer life science-fonde, der investerer i life science-virksomheder gennem hele Europa med s?rligt fokus i lobet af nor.

Nordic nyskabels sportsli vil server pa debatter, keynote-taler, projektpr?sentationer plu dybdegaende interviews, der belyser aktuelle innovationsomrader. Resumeer af ma forskellige forretningsmuligheder vil findes tilg?ngelige forud fortil Nordic nyskabels Fair, sadan at deltagerne har adgangsforhold foran at reserver personlige moder plu overv?re i relevante pr?sentationer.

Projekter i deres tidlige faser ”Der eksisterer fortsat en uligev?gt indbyrde potentialet foren sikken nordisk bioteknologi plu life science, plu den tilg?ngelige garantikapital som elektronskal indfri dette potentialite. Vi oplever, at internationale investorer har en stigende hobby fortil Norden. Det ansoge vi at imodekomme fat at introducer de tidlige i kraft af stort potentialite. Vi forventer, at det vil bringe til flere investeringer, sa ofte som interessenterne modes tidligt i forlobet inklusive nemmere nedgan oven i kobet projekterne,” siger Mikkel Skovborg, Senior Vice President, nyskabels, Novo Nordisk Fonden, da stotter initiativet.

Malet er, at ma nordiske universiteter frembringer et temmelig sto ansogertal licensaftaler plu levedygtige spinout-virksomheder, at universitetsforskere oparbejder en mere professionel tilv?ks til kommerciel befolkningsudvikling af forskningsresultater, plu at Norden i stigende grad bliver brandet hvordan et omdrejningspunkt for sundhedsvidenskabeli nyskabels.

”Forskningen inden fortil omrader som life science, b?redygtighed og digitalisering er betydningsfuld for samfundets handtering af ma udfordringer, det star via for. Desude udgor denne alderdoms forskning ogsa fuld betydelig kommerciel acces for de nordiske lande. Vi er glade fortil at eksistere v?rt foran Nordic Innovation sportsli i Kobenhavn plu sadan ekspedere bade iv?rks?ttervirksomheder med at tiltr?kke finansiering og sagkundska plu etablerede virksomheder med at synes innovative losninger,” siger Mette Fjord Sorensen, underdirektor fortil adf?rds forskning og videregaende uddannelser plu for mangfoldighed, dansker fabriksvirksomhed (DI).

130 forretningsmuligheder Nordic nyskabels Fair byggelegeplads ovenpa den eksisterende Danish IP sportsli, der i 2019 var v?rtsorganisme sikken 350 deltagere og 80 forretningsmuligheder. Ambitionen er sids i https://internationalwomen.net/da/spanske-kvinder/ 2023 at tr?kke til flere endn 500 deltagere plu pa 130 forretningsmuligheder v? forskningsinstitutioner i Sverige, Norge, Finland plu Danmark.

Danske universiteter og forskningshospitaler, Norges Teknisk-naturvitenskapelige Universitet (NTNU) plu Chalmers tekniska hogskola, Sverige, har i forveje moment tilmeldt sig Nordic ho. Malet er, at alle storre nordiske forskningsinstitutioner deltager. Nye deltagende institutioner vil lobende blive offentliggjort pa Nordic Innovation Fairs website i delikatesse i kraft af, at ma tilmelder sig.

Updated: septiembre 19, 2023 — 4:39 pm

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Radio San Juan © 2023 BLStreamPeru